Ny kund? Få 10 % rabatt* på din order! Läs mer >

vår butik

besök oss i malmö!

Välkommen till Malmös bröllopsbutik!

Linelli är en av Malmös största butik för fest- och bröllopsklänningar! Vi har ett välkänt och brett sortiment och det finns alltid fler än 600 brudklänningar i butiken, och alternativ i alla storlekar. I butiken hittar du även slöjor, skor, underkläder, smycken och accessoarer – allt du behöver till din stora dag!

I butiken är du välkommen både på drop-in och kostnadsfri tidsbokning. Med tidsbokning kan du i lugn och ro få professionell rådgivning och hjälp att hitta just din drömklänning. Med kunnig personal får du råd och tips under hela vägen. Vi har även ett eget skrädderi med stor kunskap som erbjuder allt från ändringar och lagningar till nysömnad. Majla till oss på info@linelli.se  för att boka tid för provning.

Öppettider

COVID-19 information: Vi är måna om våra kunder och har därför vidtagit åtgärder för att minimera smittorisken bland våra brudar och övriga kunder. Endast tidsbokning gäller under pandemin. När du bokar tid kommer du att få mer information om våra processer. När du inte har möjlighet att besöka oss hänvisar vi dig till vår webbutik. Tack för ditt tålamod! 

Ordinarieöppettider:

Tis – fre 12-18 (Läs COVID-19 info ovan)
Lör 12-14 (Läs COVID-19 info ovan)

Boka VIP-Provning

Ni kan även boka en provning innan butiken öppnat så att ni får ha butiken alldeles för er själva. Perfekt för dig som önskar det där lilla extra!

Kontakta oss på info@linelli.se för tidsbokning. Provningen tar ca 1-2 timmar och ett sällskap på 4-5 st personer får möjlighet att följa med den blivande bruden.

Vårt mål – Malmös bästa utbud

Hos oss ska alla kunna hitta sin drömklänning. Vi handplockar våra klänningar från världens bästa designers för att du ska känna dig speciell.

Linelli-butik

”På Linelli anser man att varje person har sin egen identitet och därför även en unik dress som passar just honom/henne.”

– Linelli

Handla säkert

Det är viktigt för Linelli att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss. Därför erbjuder vi säkra betalningsalternativ och kortbetalningssystem som har utvecklats för att skydda Kunden. Detta innebär att alla transaktioner som görs är krypterade och skickas via SSL (Secure Sockets Layer), vilket ger mycket säkra betalningar. 

Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt nyhetsbrev.

Följ oss

© Copyright Linelli 2022