Ny kund? Få 10 % rabatt* på din order! Läs mer >

Om  linelli

Vi finns här för dig!

Vår story

Linelli grundades år 2005 av ett team klädesdesigners och arkitekter med en vision om att erbjuda handplockade högtidskläder med unik design. Efter flera års succé inom balkollektionen lanserades år 2007 även en brudkollektion. Idag erbjuds klänningar i alla prisklasser, brudklänningar från 2000 kr och balklänningar från 1000 kr. Butik Linelli ligger på Bergsgatan och har ett av Malmös största utbud av brud -, bal- och festklänningar. Vi har det mesta för bruden och balen!

Vår idé

På Linelli anser man att varje person har sin egen identitet och därför även en unik dress som passar just honom/henne. Därför är det alltid tre ord som står i centrum:

Känsla – Design – Identitet

Oavsett om du ska gå på bal, fest eller gifta dig hjälper vi dig på Linelli att hitta din drömdress! Vi utför dessutom alla typer av ändringar för att dressen ska sitta perfekt.

Vårt mål – Malmös bästa utbud

Hos oss ska alla kunna hitta sin drömklänning. Vi handplockar våra klänningar från världens bästa designers för att du ska känna dig speciell.

Linelli-designer-ina-bergstrom

”På Linelli anser vi att varje person har sin egen identitet och därför även en unik dress som passar just honom/henne.”

– Linelli

Handla säkert

Det är viktigt för Linelli att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss. Därför erbjuder vi säkra betalningsalternativ och kortbetalningssystem som har utvecklats för att skydda Kunden. Detta innebär att alla transaktioner som görs är krypterade och skickas via SSL (Secure Sockets Layer), vilket ger mycket säkra betalningar. 

Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt nyhetsbrev.

Följ oss

Kontakta support

Mejla eller ring oss på 040 23 28 00 om du har frågor!

© Copyright Linelli 2024